4/1AX4XfWitz9pSM5GtFvxE6NDlBdsJhkr1DTnix8_Ikq5Xp9X2H9qpwyAUV48

Hotel The One Palácio da Anunciada voyage ski Tui

à p.d.  137 p.p.

Hotel The One Palácio da Anunciada

Partez au sport d’hiver avec TUI

VOIR PLUS ➜

UGS : f6f487d06dae Catégorie : Étiquettes : ,
TUI

Un superbe voyage de ski avec Tui. Rien de mieux pour recharger vos batteries pendant les vacances de sports d’hiver.

Vous voulez passez vos vacances de neige à , alors laissez vous séduire par les offres sport d’hiver de Tui. Tui vous propose plein de voyages de ski.

Hotel The One Palácio da Anunciada

Genieten, ontdekken en proeven. Dat vat een trip naar Lissabon samen, en het is ook het motto van het allernieuwste tophotel van de H10-keten in deze stad. Je verblijft er in een majestueus 16de eeuws paleis dat werd omgetoverd in een luxehotel. De originele architectuur en het hedendaags comfort gaan perfect samen. Werkelijk alles straalt klasse en verfijning uit, van de kamers vol somptueuze stoffen tot de gastronomische restaurants en bars, van de stralende lobby tot de weldadige wellness. Uniek is ook de 2500 m2 grote tuin met een eeuwenoude en beschermde drakenboom, een ideaal rustpunt in het hart van de stad. In de zomermaanden zorgt een openluchtzwembad bovendien voor de nodige verfrissing. The One Palacio da Anunciada is de referentie in de stad!

Partez au sport d’hiver avec Tui

Partez aux sports d’hiver avec Tui. Des centaines de vacances de ski pour des vacances d’hiver. Profitez de ces offres pour vos prochaines vacances de ski.